Nebaví vás ručné naklepávanie mäsa? Ťažká manuálna práca každú nedeľu v domácej kuchyni, zatiaľ čo deti sa hrajú vonku s manželom? Máte ruky súce na kulturistiku, lebo v reštaurácii sekáte a naklepávate mäso na dennom poriadku? Mechanický naklepávač mäsa od spoločnosti AP Slovensko vám uľahčí a urýchli prácu. Navyše, zvýši efektivitu vašej domácnosti či firemného gastronomického zariadenia.
Ako naklepávač AP Slovensko funguje?
Pred použitím naklepávača si môžete sami nastaviť hrúbku lisu na naklepávači podľa toho, ako chcete, aby bolo vaše mäso vo výsledku tenké alebo hrubé. Hrúbku mäsa je možné regulovať od 0,5 do troch centimetrov. Tento úkon je jednoduchý a bez námahy, len otočíte lisom. Naklepávač AP je vybavený aj bezpečnostnými prvkami v prípade nebezpečenstva - tlačidlom na zastavenie úkonu a horným predným krytom.
Celé zariadenie sa ovláda ručne, nemusíte však pri tom vynaložiť žiadnu fyzickú námahu. Doska s mäsom sa umiestňuje pod lis do vodorovnej polohy a voilá, môžete naklepávať hydinové, hovädzie aj bravčové mäso v trojobale, ako roládu či takzvaný De Volaille pre ďalší predaj.
Urobí vám, na čo máte chuť. Mechanický naklepávač sa navyše skladá z materiálov najvyššej kvality, vďaka tomu sa stane najlepším pomocníkom vo vašom gastro kráľovstve na dlhé ruky.
Dajte mu šancu, mäsu zdar!