Rólunk

Szívélyesen üdvözlünk minden kedves érdeklödöt a  ZALIWAY oldalán, aki hidegtálat illetve szendvicstortát szeretne rendelni.

Húsos fatálak valamint hidegtálak rendelhetőek nálunk főleg hétvégére, legfőképpen Nagymegyer, Újvár és Komárom városok környékén.

A Tany-i székhelyü családi vállalkozásunkat 2001-ben alapítottuk, melyet a hús és húskészítmények kiskereskedelmével kezdtünk. Fokozatosan bővülő cégünk később a hideg konyha különlegességeire, hidegtálak, húsos fatálak és szendvicstorták készítésére specializálódott különféle ünnepségekre - születésnapokra, esküvőkre, babaváró zsúrokra, vállalati rendezvényekre, halotti torra és bármilyen egyéb eseményre.  2019 óta elkezdtük foglalkozni a közétkeztetéssel is, így napi ebédmenünkkel meleg ebéd kiszállítását biztosítjuk a hétkönapokon.


Az általunk nyújtott szolgáltatások jó minőségét tapasztalt és ügyes szakácsainkgarantálják. Konyhánkat minden pillanatban a szigorú higiéniai előírásoknak megfelelően tartjuk fenn. Az ételek elkészítésekor a minöség az első számunkra, ezért kizárólag házi készítésű ízeket használunk. Minden igyekezetünkkel arra törekszünk, hogy nagyban meghaladjuk és kielégítsük ügyfeleink elvárásait, hiszen tudatosítjuk, hogy csak az elégedett ügyfelek számának növekedésével biztosíthatjuk a saját jóhírünket is. Az ételkészítés során a legmodernebb feldolgozási és tárolási technológiákat alkalmazzuk. A nyersanyagokat közvetlenül a hazai beszállítóktól / gazdáktól szerezzük be.

További információkért érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon ill. email címen:

Czizmadia Zalán: 0905 441 580, zaliway1@gmail.com