Solution Festival 2

Dátum:18. Apr - 18. Apr
Miesto:Trstice
Kategória: Gastronómia, degustácie , Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Tartós siker és inspiráció. Vágysz rá, ahogy mindenki más. Tudod jól, hogy a tartós siker adja meg az anyagi biztonságot, megbecsülést és nyugalmat. Tudod, hogy az inspiráció az, amiből az életerő, a jókedv és a lendület merítkezik a hétköznapokban.

Mégis van, hogy nem tudod, melyik végén ragadd meg a helyzeted? Keresed, merre indulj, hogy valóban a siker felé vezető utat járd?

Jó hírünk van!

2020. április 18-án szombaton jól bevált, megoldásorientált módszert teszünk elérhetővé neked. Módszert, ami iránytű ahhoz, hogy elindulj a saját sikered felé, és amit úgy nevezünk, "Találd meg a miérted". Aki pedig elhozza Vásárútra nem más, mint a HVG extra lapcsalád főszerkesztője, a TEDxBudapest és a TEDxYouth@Budapest kurátora, coach, Szörnyi Kriszta.

Természetesen ahhoz, hogy a siker útját járd erős lábakra és lélekjelenlétre is szükséged van. A testi erőnlétről Hodossy Katalin tápanyagokban gazdag, egészséges és finom ételei gondoskodnak. A lelked kapcsolódásában pedig Urbancok Larisa áll rendelkezésedre.

Program:
09:30 - 10:00 Kapunyitás
10:00 - 10:20 Megnyitó
10:20 - 12:00 Víziórendezés Szörnyi Krisztával
12:00 - 13:00 Fingerfood ebéd és koktélbár
13:00 - 14:00 Lelkesedés, Urbancok Larisa workshopja
14:00 - 16:30 Stratégia alkotás Szörnyi Krisztával
16:30 - 17:00 Egyéni konzultáció Szörnyi Krisztával
17:00 - 18.00 Élményvacsora Hodossy Katival


Várunk közénk szeretettel!
Kriszta, Kati és Lara

Jelentkezés:
A fesztiválon való részvétel előzetes jegyváltáshoz kötött. A jegy a teljes programon való részvételre jogosít és tartalmaz 4 étkezést:
- délelőtti korlátlan büfé,
- fingerfood ebéd és koktélbár,
- délutáni korlátlan büfé, és
- élményvacsora.
Jegyár: 79 €

Jegyet telefonon vagy írásban tudsz rendelni, érdemes mielőbb, mivel a helyek száma korlátozott és az érdeklődés élénk.

Telefonos jegyrendelés Hodossy Katinál: +421 908 764 984
Írásos jegyrendelés: sms a fenti számon, e-mail az info@rawsef.sk címre vagy az esemény messenger üzenet küldési gombján keresztül.

A rendezvény magyar nyelven zajlik.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.