VándorLáss EST - Szőnyi Ferenc: Határtalan képességek

Dátum:14. Apr - 14. Apr
Miesto:Trstice
Kategória: Prednášky, semináre, besedy , Športové podujatia

Popis podujatia

Szőnyi Ferenc ultratriatlonista neve túlzás nélkül immár fogalommá vált sportolói körökben.
Nagy örömünkre ismét elfogadta a meghívásunkat, és ezúttal Határtalan képességek.. Avagy, utam a csúcsokra címmel tart előadást Dunaszerdahelyen.
Szőnyi Ferenc 43 évesen kezdett el sportolni, futni, majd alig öt év elteltével megnyerte a Mexikóban megrendezett Deca ironman versenyt, majd egy évvel később a bravúrt megismételve újra megnyerte ezt a versenyt.
2013-ban Olaszországban a győri Rokob Józseffel harminc napon át minden nap teljesítve egy Ironman triatlon távot, tehát 3,8 kilométer úszást, 180 kilométer kerékpározást és 42 kilométer futást, először sikerült 30 szoros ironman (Triple Deca Ironman ) távot teljesíteni. Ezen az egyedülálló versenyen 2. helyezéssel büszkélkedhetett.
2017-ben és 2018-ban is rajthoz állt és mindkét alkalommal megnyerte a Himalájában megrendezett Hell Ultra Running versenyt, melyen 480 km magashegyi terepfutás volt a feladat a Himalája hágóin át összesen +10.000 m szint leküzdésével.
2019-ben mind amellett, hogy teljesítette futva az El Camino 780 km-es távját, majd egy dupla és két ötszörös ironman távot, elindult a mexikói 20x IronMan versenyen, melyen 2. helyezéssel zárt. Ő volt az első a világon, aki kétszer is teljesítette ezt a távot.

Időpont: 2020. április 4-én 19:00-tól, érdemes korábban érkezned, főleg, ha közös fotót is szeretnél.
Helyszín: Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ Dunaszerdahely
Vendég: Szőnyi Ferenc
Házigazda: Kovács-Kovi-Zoltán
Belépés: Tetszőleges felajánlás formájában

Kérjük, jelezzétek mihamarabb a részvételi szándékotokat, aszerint választunk termet. Köszönjük :)
Szóljatok a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, sporttársaknak is :)

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.