Bazi Nagy Lagzi by WakeUp

Dátum:21. Sep - 21. Sep
Miesto:Komárno
Kategória: Párty, disco, nočný život

Popis podujatia

Ennél nagyobb lagziban még tuti nem voltál! Ez ugyanis BAZI NAGY lesz!

Felejtsd el a feszengést! Hogy megszólja keresztanyád unokatestvére a nyakkendődet és, hogy szúrósan néznek rád, ha már 8 óra magasságában üvöltve énekled, hogy "Jollynak a pam-pam". Lagzizz úgy, ahogy mindig is szerettél volna! Ezen a lagzin nyugodtan felszedheted a koszorúslányt, vagy elcsábíthatod a vőlegényt!

Szeptember 21-én ugyanis egy egész éjszakára igazi lagzihellyé változik a Komáromi Sportcsarnok. Mi ehhez biztosítjuk az italokat, amik segítenek, hogy a maximumon pörögj és a zenekarokat, amik garantáltan talpon tartják a násznépet hajnalig.
A BAZI NAGY LAGZI-n az új bulikirályok mellett minden lagzi legkedveltebb nótáinak előadói is színpadra állnak, hogy közösen hozzák el életed legőrültebb lagziját. Ha pedig Te is azok közé tartozol, akik a zenekar pihenője alatt is legszívesebben csak táncolnának, a kétezres évek népszerű DJ-i grantáltan a táncparketten tartanak majd.

A BAZI NAGY LAGZI bazi nagy line-up-ja:
Nótár Mary
Mohamed Fatima
Jolly & Suzy
MC Hawer
Mr.Andreas
Peet Jr.
DJ Náksi
DJ Bóli

Kapunyitás 18:00
Jegyár elővételben: 9 €
Helyszínen: 11 €
A jegyek elővételben a Ticketportal.sk oldalon is megvásárolhatók.

Mulatni tudni kell! Borulj meg és mutasd, Te hogy tudsz!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.