Pál Feri Komáromban! Hogyan válhat erőforrássá a múlt?

Dátum:14. Oct - 14. Oct
Miesto:Trstice
Kategória: Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

"A múltunk olyan, mint egy film, és mi hajlamosak vagyunk arra, hogy újra meg újra a legrosszabb jeleneteket nézzük meg. Végtelenségig a negatív epizódokat ismételgetjük magunkban, miközben - a tényeken kívül! - mindent meg lehet rajtuk változtatni. Számomra ennek a kulcsa az volt, hogy ha megszeretem magam, akkor a nézőpontom is megváltozik. Szükségszerűen másképp nézek a 2-5-10 évvel ezelőtti önmagamra és az akkoriban történt eseményekre is."

Pál Feri "Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?" című előadása Komáromban, a Nyitott Akadémia szervezésében.
Jegyek már kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon illetve személyesen, a komáromi Madách és Diderot Könyvesboltokban.

VMK Komárom

19:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.