Tanuljon meg rajzolni 3 nap alatt!

Dátum:27. Sep - 29. Sep
Miesto:Trstice
Kategória: Hobby, remeslá, tvorivé dielne , Kurzy, školenia

Popis podujatia

A pálcika embertől, a fotó realisztikus portréig, mindössze 3 nap. Mert rajzolni mindenki tud, csak meg kell tanulni másképpen nézni, látni. Eloszlatunk pár tévhitet, megértjük, hogy miért nem sikerült eddig, rákényszerítjük a szemünket, hogy másképpen nézzen, lásson, tanulunk pár technikát, és a harmadik napon olyan portrét tartunk a kezünkben, amiről korábban álmodni sem mertünk. A leghatékonyabb önbizalom fejlesztő módszer, mert ettől kezdve akarva-akaratlanul felmerül bennünk a kérdés: most, hogy ez sikerült, ki tudja, mi mindenre vagyok még képes, amiről azt gondolom, hogy nem.
AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ ÖTLET, NÉVRE SZÓLÓ UTALVÁNYT KÜLDÖK!

Időpont:
2019. SZEPTEMBER 27-28-29.
Pénteken 16,00-21,00
Szombaton 9,00-17,00, déltől 1 órás ebédszünettel.
Vasárnap 9,00-16,00, 1 órás ebédszünettel.

Helyszín:
VÁMBÉRY ÁRMIN ALAPISKOLA
DUNASZERDAHELY, HVIEZDOSLAVOVA UTCA 2094/2.
(Főbejárat, egyenesen előre, folyósón balra, 12-es terem.)

A tanfolyam ára:
70 EUR
A tanfolyam díját kezdéskor a helyszínen kell rendezni.
Az eszközöket én adom, nem kell hozni semmit, csak enni-innivalót.

A tanfolyamot tartja:
JÁNOS ÉVA (Budapest)
a világszerte elismert módszer, okleveles oktatója.

Ajánlott korhatár: 13-75 év.
Az oktatás magyar nyelven történik.

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk, és amikor a rendelkezésre álló férőhelyek megteltek, a regisztrációt lezárjuk.
A megosztást hálásan köszönöm!

Jelentkezni lehet:
Telefon: 36 20 314 3313 (Budapest)
Aki szeretne jelentkezni, megköszönöm, ha bejelöl a Facebookon (Éva János), megkönnyíti a kommunikációt, bármilyen kérdés felmerül, tudjunk üzenetet váltani. Magában az, hogy valaki bejelöli az eseményt, NEM számít jelentkezésnek. Csak a telefonon, e-mailben, illetve a Facebookon történő privát jelentkezéseket regisztráljuk.
Facebook: Éva János
E-mail: rajztanoda@gmail.com
www.jobbagyfeltekesrajztanoda.hu

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.