Magyar Állami Operaház – Puccini: Bohémélet

Dátum: 2. Mar - 2. Mar
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Divadlo, literatúra , Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

Fiatal tehetségekkel a főszerepben, koncertszerű előadásban mutatja be az operairodalom talán legszebb románcát a Magyar Állami Operaház március 2-án Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

A budapesti Operaház korszerűsítése lehetőséget biztosít arra, hogy a játszóhely kiváltásaként az Opera együttesei több 22 vidéki és 4 külhoni magyarlakta nagyvárosban is bemutatkozhassanak. Az „Operát az Operából!” turnésorozat a 2018/19-es „Puccini Itáliája” tematikus évad részeként koncertszerű előadásban több mint fél tucat helyszínre viszi el az olasz zeneszerző Bohémélet című operáját. A párizsi bohémek világát idéző, megható szerelmi történetet Horváth István és Sáfár Orsolya főszereplésével, Dobák István, Haja Zsolt, Kiss András és Szakács Ildikó közreműködésével hallhatja a dunaszerdahelyi közönség. A jobb átélhetőség kedvéért a szólisták Oláh Gusztáv klasszikus operaházi rendezéséből Márk Tivadar jelmezeiben formálják meg a szerepeiket.

A Magyar Állami Operaház csaknem 160 főt számláló együtteseit – zenekar, énekkar, gyermekkar – Dénes István karmester vezényli.

Jegyár: 15 € (vásárolható, jegyfoglalás a 031 590 08 13-as telefonszámon.)

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

19:00Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.