História és Big Man Band koncert

Dátum:23. Feb - 23. Feb
Miesto:Nové Zámky
Kategória: Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

Kedves Zene- és KLIK kedvelők!


Szeretettel meginvitálunk Benneteket egy kis koncertes rendezvényre, amely az érsekújvári Csemadok falai között valósul majd meg!

A HISTÓRIA zenekar rendkívül elismert a szlovákiai magyar zeneipar berkein belül, hiszen nem egy újdonsült bandáról van szó. A zenekar 2005-ben alakult meg Naszvadon, és leginkább a rock s a blues zenét ötvözik a színpadon. A tavalyi évben elnyerték a Harmónia - Szlovákiai Magyar Zenei Díjátadón 2018 legjobb könnyűzenei együttes díját is. Akik nélkül elképzelhetetlen a HISTÓRIA band: Lábszky Olivér, Ágh Attila, Haris Csaba, Holop Szilveszter, Nagy Csaba, Tornóczi Tibor.
Mottójuk: ,,Ne gondolj vissza a rongyos múltra, s a szívedet soha ne add el!"

De nemcsak a HISTÓRIA zenekar lép majd fel a Csemadokban, hanem a Big Man Band is. Ahogy a nagymegyeri zenekar jellemzi saját magát: Rock 'n rollt játszunk, mert ebben nőttünk fel. Már pedig a rock and roll örök és sérthetetlen! A banda tagjai a következők:
Michnya ,,Bigman" Róbert - gitár, ének, szájharmonika
Katona ,,Bandee" András - ének, billentyűk
Ollé Gyula - gitár
Kovács Vince - dob, ütősök
Kosár "Öreg" Dezső - basszus, vokál

Hozzad el magad és a haverokat is!!!

A Csemadok oldalsó - a lakóházak felőli oldalán - ajtaján (fehér) tudsz majd bejönni. Az épületben tilos a dohányzás!
Ha bármilyen kérdésed merül fel, nyugodtan írj itt, igyekszünk válaszolni.

Kapunyitás: 20:00

Big Man Band: 21:00

HISTÓRIA: 23:00


A belépés ingyenes!

Várunk mindenkit, Rockantroll (C)!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.