Nirvana - Kurt Cobain - memorial concert

Dátum: 5. Apr - 5. Apr
Miesto:Komárno
Kategória: Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

Kurt Cobain halalanak 25 evfordulojara egy emlekesttel szeretnenk megemlekezni a Grunge egyik alakjarol, a NIRVANA frontembererol. Az esemeny Revkomarom legnagyobb es legismertebb underground avagy pince klubbjaban a RÉV-ben kerul megrendezesre.

Az emlekkoncerten harom seattlei "nagy"-nak a dalai fognak elhangozni ket magyarorszagi tribute banda es a komaromi Aylen's Fall eloadasaban.

A koncert a Kurt halalanak 10 evfordulojara, a BKÁE avagy Corvinus egyetem komáromi kihelyezett karának egyetemi zenekara altal 15 evvel ezelott megrendezett emlekest nyoman kerul ujra megrendezesre. Az a koncert is a REV-ben hangzott el, unplugged resze tobb szaz mecses langjaval megvilagitva. Az idei koncert otletgazdaja az akkori egyetemi zenekar gitarosa, Bachorec Andi, aki nosztalgiazgatas kozben felvetette a gondolatot egy Superunknowns es Pear Jam Tribute koncert kozepette Budapesten, hogy ujra meg lehetne csinalni a kerek evfordulora valo tekintettel az emlekkoncertet. Az Aylen's Fall pedig vette a lapot, es belefogott megrendezni az estet. Szerettuk volna, hogy a NIRVANA-n kivul mas grunge banda zeneje is elhangozzon a "negy nagy seattlei" zenekar kozul. Igy ki mast is hivhattunk volna meg, mint a budapesti koncert ket szereplojet... Nagy oromunkre, mindeketten igent mondtak a meghivasra. Igy remelhetoleg minden fevideki es eszak magyarorzsagi grunge rajongo megtalalja majd aprilis 5-diken a szamitasat!

Idorendi sorrendben fellepnek tehat:

21:00-22:30 SOUNDGARDEN - SUPERUNKNOWNS Tribute Band

22:30-24:00 NIRVANA - az AYLEN'S FALL eloadasaban

Vendegek: a Corvinus egyetem komaromi kihelyezett karanak egyetemi zenekaranak tagjai
Bachorec Andi - gitar, basszusgitar
Mudroch Zoltan - gitar, basszusgitar
Vermes Zsuzsi - dob

00:30-02:00 PEARL JAM - PEAR JAM Tribute Band

Kozlekedes:
A Komaromon kivulrol tomegkozlekedessel erkezoknek ajanljuk a komaromi taxi szolgalatot, a magyarorszagi Del-Komarom vasutallomasrol 3 EUR-ert, a szlovakiai Eszak-Komarom vasutallomasrol 1,50 EUR-ert a helyszinre lehet kenyelmesen erkezni par perc alatt. City Taxi: 00421918884422 vagy AB Taxi: 00421911222501.

Jegyek: A helyszinen vehetok. Egy belepo ara 3 EUR.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.