Szerető fegyelmezés Mészáros Krisztinával

Dátum:10. Mar - 10. Mar
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Deti a rodina , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Újra Dunaszerdahelyen találkozhatunk a Szerető fegyelmezés workshoppon, amely egy kommunikációs tréning azon szülőknek, akik megerősítésre vágynak, tanulnának, fejlesztenék a rálátásukat, más nevelési módszerekről hallanának. Legtöbbször a szülők tanácstalanok a nevelés kérdéseiben, mert a régit nem akarják alkalmazni, de újat és hosszú távon működőt még nem ismernek.
Mészáros Krisztina coach, rádiós műsorvezető, pedagógus és főiskolai tanár több mint 30 helyszínen járt már a témáról előadva és fokozatosan építi be a szülők visszajelzéseit a tréningbe. Így minden alkalommal kicsit más, de mégis ugyanazokat az alapokat közvetíti.
Gyere el, próbáld ki, vagy jelezz és megyek én a Te közösségedbe. Szeretettel várlak!

Vovo Land, 9:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.