Szerető fegyelmezés- Szerető szülő tréning

Dátum:27. Jan - 27. Jan
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Deti a rodina , Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

ÚJ ÉS ÁTDOLGOZOTT PROGRAM SZÜLŐKNEK ÉS PEDAGÓGUSOKNAK!
Több mint 30 helyszínt megjárva, előadásokat és tréningeket tartva most új, leegyszerűsített változatban hallhattok az asszertív kommunikáció és a Pozitív fegyelmezés módszerének alapjairól. De annál intenzívebben dolgozhattok önmagatokon, mint a gyermekeink jövőjét leginkább befolyásoló mintákon. Mindez interaktív módon történik. A tréning során átgondoljuk milyen szülői mintákat hordozunk, hogyan lehet ezeket felülírni, hogyan festene a másképp szeretném csinálni.
A tréning célja, hogy a szülők és pedagógusok felismerjék a személyes önismeret fontosságát a gyermeknevelés kapcsolatát.
Szeretettel vár Mészáros Krisztina coach, két gyermekes anyuka, pedagódus, főiskolai előadó, a Mert nőnek lenni jó PT társalapítója.
A három órás tréning áráról és tudnivalókról érdeklődj!
A létszám korlátozott! Jelentkezni a mertnoneklennijo@gmail.com mail címen, vagy a facebookon az eseménynél, vagy Mészáros Krisztinánál ( fekete fehér profilképes) üzenetben és a 0948112302-es számon.

Vovo Land, 9:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.