Hulladékmentesség a konyhában

Dátum:18. Dec - 18. Dec
Miesto:Kolárovo
Kategória: Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy , „Zelené“ podujatia (eko)

Popis podujatia

Hulladékmentesség a konyhában

Szokták mondani, hogy az emberiség legnagyobb öngólja, mikor feltalálta a műanyagot. Az utóbbi időszakban gombamód szaporodnak a hulladékmentes üzletek, melyek nagy segítségükre lehetnek azoknak, akik bolygónkat tudatosan szeretnék védeni.

Ha érzed, hogy tennél a bolygóért, a környezetedért és magadért, de nem tudod, hogy kezdj hozzá, tanácsokkal és tippekkel lát el Titeket Hodossy Kati. Szó lesz a hulladékszelektálás fontosságáról, a permakultúráról, komposztálásról, a textilzsákok használatáról. Ha szeretnél egy jót beszélgetni és kérdezni, itt a helyed. 

Az előadás végén turmixot készítünk Kati segítségével, illetve a helyszínen házikészítésű vegán krékereket is tudsz majd vásárolni

Szeretettel várunk mindenkit! 

Beugró: 3 euró

Gandre - coffee & handmade

17:30

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.