1. Nyitnikék workshop: Az iskolakezdésről őszintén

Dátum: 7. Jan - 7. Jan
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Hogy ne legyen nehéz az iskolatáska...

Iskolaérettségről, iskolakezdésről, választásról, de főképp a gyerekekről...sokszemközt, de őszintén : Horváth Molnár Andrea 
pszichológussal és Tóth Erika pedagógussal. 
A fókuszban a mindennapok, gyakorlati tanácsok, tapasztalalok közvetítése, megvitatása a szülő, tanító, pszichológus szemszögéből. 
Érett-e, hogyan fog megülni a padban, tud-e majd figyelni...stb. ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel van tele az iskola előtt álló csemete szülője. 
Miért is van, hogy egyre több gyermek nem megfelelő fejlettségi szinten kezdi el az iskolát, ami sajnos gyakran vezet tanulási gondokhoz? A problémákról nem beszélni kell, hanem megoldást keresni rájuk! 
Lehet az iskolát magabiztosan, derűsen kezdeni? Csak így lehet(ne).

A létszám korlátozott, ezért az előzetes bejelentkezés szükséges! A belépés díjtalan.

Vovo Land, 16:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.