Kalligráfia workshop

Dátum: 1. Dec - 1. Dec
Miesto:Okoč
Kategória: Hobby, remeslá, tvorivé dielne , Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátványosabb betűje. A legelterjedtebb folyóírás a 19. században, és a legtöbb mai iskolai normaírás alapja. Precizitás, kecsesség, látványosság egyesül benne.

A klasszikus Copperplate alapjaival fogunk foglalkozni ezen a workshopon. 

Egyaránt érdekes azoknak is, akik csak most kezdenek folyóírással foglalkozni, és azoknak is, akik részt vettek már bármilyen kalligráfia workshopon, vagy tanfolyamon, de nem volt alkalmuk kipróbálni ezt a betűt, és úgy érzik jól kiegészítené technikai tárházukat.

A szükséges eszközök (klasszikus, egyenes tollszár, rugalmas ponthegyek - nem vágottak - tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítva lesznek. Viszont mindenki bátran elhozhatja az esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.

Ugyanakkor szívesen válaszolok bármilyen technikai kérdésetekre, bármilyen más betűtípussal kapcsolatban is, ha elakadtatok valahol.
A műhelymunka hatórás foglalkozás. Kitérünk bemelegítő technikákra, alapvonásokra, betűkre, betűkapcsolásokra. Végül, de nem utolsósorban bemutatok sok olyan technikát, trükköt, ami már a későbbi formabontásban, egyéni alkalmazásban is segíteni tud.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Buzogány Dezső

A tanfolyam díja, ami tartalmazza az eszközöket is: 85 €
Bővebb info: Takács Gabi 00421 905 136 411
www.villafilia.sk

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.