Csík30 - 30 év boldogság

Dátum:24. Nov - 24. Nov
Miesto:Komárno
Kategória: Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

CSÍK 30 – Jubileumi Felvidéki Koncertsorozat

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.

Nos, ez a Csík Zenekar.

Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen.

Helyszín: Városi Művelődési Központ / MsKS Komárno
Jegyelővétel / Predpredaj vstupeniek:
Madách könyvesbolt – Komárom
DiDEROT–könyvesbolt-Komárom
Komárom VMK/ MsKS Komárno


10.16. Kassa - Művészetek Háza / Dom Umenia
10.20. Tornalja - Tompa Mihály Városi Művelődési Központ / MsKS Mihálya Tompu
11.24.Komárom - Városi Művelődési Központ / MsKS Komárno
12.11. Dunaszerdahely - Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ / MsKS Benedeka Csaplára

VMK, 20:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.