Szerető fegyelmezés: workshop szülőknek

Dátum:27. Oct - 27. Oct
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

A Szerető fegyelmezés tréning célja, hogy a szülőknek ízelítőt adjon a pozitív fegyelmezés, az asszertiv kommunikáció és a konfliktuskezelés alapjairól. A három órás workshop betekintést enged az alapokba: sok példával, módszerek ismertetésével a szülők más nézőpontból meríthetnek, azt haza véve, dolgozhatnak tovább (fontos megemlíteni, hogy eme workshop a tudatos szülőknek szól, akik akarnak tanulni és fejlődni a gyermekeik és önmaguk érdekében). Célunk, hogy ezzel is eszközöket nyújtsunk a gyereknevelés rögös, élethosszig tartó útján. 

A workshopot vezeti Mészáros Krisztina főiskolai óraadó tanár, aki évek óta dolgozik coachként, illetve rádiós szerkesztőként. Mindezek mellett kétgyermekes aktív anya, aki úgy gondolja, a gyermekei a legnagyobb tanítói, és a fejlődés csakis a megtapasztaláson át vezet. Hiszi, hogy az ő példája csak egy lehetőség, nem követendő, de az eszközök, amelyek ismertetését céljának tűzte ki, eredményesek lehetnek a szerető nevelésben.
A csoport létszáma limitált.

Vovo Land

09:30 - 12:30

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.