HAIR - a Tsízió Diákszínpad fellépése

Dátum: 9. Nov - 9. Nov
Miesto:Galanta
Kategória: Divadlo, literatúra

Popis podujatia

Egy hatvanöt éves iskolát egy több mint ötvenéves musicallel megünnepelni elég unalmasnak és régimódinak tűnhet, de ha hozzátesszük, hogy ezt hatvan lelkes tizenéves adja elő, akiknek energiája, akarása, dinamizmusa felrobbantja a színpadot, akkor már kicsit izgalmasabbnak tűnik. Ugye?
A Kodály Zoltán Gimnázium idén ünnepli fennállásának hatvanötödik évfordulóját. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy sok más fellépő mellett a Tsízió Diákszínpad előadja legkedvesebb darabját. A Hair című musical kicsit érdekes mű. Van, aki rajong érte, van, akinek égnek áll tőle a Haja, de senki sem marad közömbös. Egy kicsit a régmúltról szól, egy kicsit a jelenről is. Kicsit rólunk, és kicsit mindenkiről. Viszont a mondanivalója univerzális, és sok gondolata a mai napig aktuális. A laza életstílus csak egy vékony körítés. A musical igazából a barátságról, a szeretetről, az emberségről és a békéről szól. Esetleg, ha valaki mást fedezne fel benne, az csak a véletlen műve lehet.
Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk kis előadásunkra és az egész ünnepi műsorra.

VMK, 17:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.