6. Felsőszeli találkozó és táncház

Dátum: 9. Nov - 9. Nov
Miesto:Horné Saliby
Kategória: Folklór, tradície , Tanečné zábavy, plesy

Popis podujatia

Sziasztok,

ismét eljött az ősz és vele a Felsőszeli találkozó a kultúrház nagytermébe, immáron 6. alkalommal. Bár a program még csiszolódik, de a fellépők nagyja már igent mondott felkérésünkre, így ezt haladéktalanul meg is osztjuk veletek. 

Felejthetetlen ital és ételkínálattal készülünk az idei találkozóra, többek közt helyi főzőtt nedűkkel, helyi szikvízzel (Felvidéki Szikvíz), helyi sörrel (alsószeli Nomad sörfőzde), helyi borral (Cződör Zoltán), különleges ételekkel (László műhely) és nem utolsó sorban repoharakkal várunk titeket. A repoharak nálunk is betétdíjas rendszerrel működnek majd. Akinek van már bármmilyen repohara otthon ne hagyja, szivesen töltjük majd abba a fogyasztanivalót.

2018.11.09 - péntek - 18:00
Beugró, feltöltés alatt.... :)

2018.11.10 - szombat - 18:00
Höcögők néptánccsoport (Felsőszeli)
Mátyus néptánccsoport (Felsőszeli)
Béri Balogh Ádám táncegyüttes (Körmend)
Paradigma zenekar (Felsőszeli)
Bendő zenekar (Felsőszeli - Alsószeli - Pered - Eperjes)
Bicskás zenekar (Felsőszeli)

Táncház: 
20:00 órától a BBÁ táncosaival, valamint Botló Ákossal és párjával az ifjú szivek táncszínház táncosaival. Kísér a Varjos zenekar.

A hangosításért Csiba Csibusz Gábor felel majd.

A szervezők, a lakosság és az idegenek is mindenkit nagy szeretettel várnak. Sokakat a Felsőszeli kultúrházba, másokat a naprendszer egy más szegletébe.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.