Lippai Marianna Komáromban! ÉLETKEdv motivációs est

Dátum:19. Nov - 19. Nov
Miesto:Komárno
Kategória: Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

ÉLETKEdv című motivációs sorozatával november 19-én Komáromba is ellátogat Lippai Marianna!

Az írónőként is ismert motivátor előadásai során saját élettapasztalatain keresztül lelkesíti és segíti hallgatóit egy boldog élet felé. 

Időpont: 2018. november 19. (hétfő) 19:00
Helyszín: Városi Művelődési Központ, Komárom
Jegyárak: elővételben 6 €; helyszínen 7 € 
Jegyelővétel: VMK jegypénztára 
Tomtel 


------------------------------------------------------------------------------
Bemutatkozás: 
Lippai Marianna vagyok, mosollyal az arcomon... Annak ellenére, hogy 2010-ben elvesztettem 13 éves gyönyörű szép kislányomat, mondhatni kiszakadt egy darab belőlem. Azóta próbálom túlélni a sokszor túlélhetetlent. Próbálok ÉLNI és ÉLVEZNI AZ ÉLETET! Duplán teszem ezt, hiszen immáron a lányom helyett is ÉLEK. Mert Ő is így akarná. És nem csak, hogy akarná, de akarta is, hiszen ez volt az utolsó kívánsága és kérése…

A halálos ágyánál tettem ígéretet Neki arra, hogy BOLDOG leszek! Hát az vagyok. Bármilyen furcsán is hangzik, de az vagyok, tele ÉLETKEdvvel. Éppen ezért adtam ezt a nevet személyes oldalamnak – ÉLETKEdv -, mert ebben is a lányommal duplán vagyunk jelen. Ő az ÉLETKE (...hisz sajnos csak 13 év jutott neki földi életéből...), az ÉLETKEdv pedig az Ő élni akarásából és az Én életkedvemből tevődik össze.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.