Önmegvalósítás a gyakorlatban - egy tanárnő esete a varrógéppel

Dátum:21. Oct - 21. Oct
Miesto:Kolárovo
Kategória: Gastronómia, degustácie , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Nagyvárosokban gombamód szaporodnak az ún. "harmadik helyek", vagyis azok a helyek, ahol az emberek, otthonuk és munkahelyük után, a legtöbb időt töltik. Több az ilyen hely egy kávézónal, kocsmánál vagy étteremnél. Egy közösségi tér, amelyben találkozások, élmények születnek. Hogy miért éppen Gútán jött létre tájaink egyik első "harmadik helye", azt megtudhatod következő élő videónkból, amelyben vendégünk lesz Gál Andrea, a Gandre márka létrehozója és a Gandre Coffee & Handmade kávézó tulajdonosa. Nézz bennünket élőben a megadott időpontban!

Ha az élményt fokoznád, akkor a forgatást akár személyesen is megnézheted a Gandre Coffee & Handmade kávézóban. Jól hangzik? Vegyél részt nézőként a felvételen!

A résztvétel regisztrációhoz kötött, így legyél Te az egyike azoknak, akik elsők közt jelentkeznek. Hogy miért? Mert a helyek limitáltak, és csak azt tudjuk beengedni, aki részvételét előre jelezte felénk. 

Program:
~Hodossy Kati elkápráztat egy csodás recepttel, és Kata-pultjából egy raw vegán, vitamindús pohárdesszertet kóstolhatsz,
~Gandre - coffee & handmade kávézó tulajdonosa, Gál Andrea a Gandre márkáról és gútai kávézójáról mesél,
~Logikus Lélektan létrehozója, Urbančok Larisa az önmegvalósítás lélektanáról beszél. 

A forgatás ideje alatt a kávézó zárva lesz, ezért kérlek, foglalj helyet magadnak előre! Nyomj egy "ott leszek" gombot, és tudni fogjuk, hogy jössz, készítünk Neked is egy vitamindús, nyers vegán pohárdesszertet!

Belépő: 2 €

Tarts velünk október 21-én 15:00-tól a Gandre - coffee & handmade Kávézóban Gútán!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.