Minimal Madness★Newl✘Mnmlbros✘Nikita★Castello

Dátum:12. May - 12. May
Miesto:Komárno
Kategória: Párty, disco, nočný život

Popis podujatia

A Minimal Madness csapata ismét a Castelloban!

►Fellépők:

NEWL
Pályafutása során volt a Freee Magazin, a Rádio Dj, a Rádio 1, a Music Fm dj-je, a Viva Tv, az MTV, és a Music Channel műsorvezetője. Az elmúlt 15 évben több mint 1 tucat saját videóklipje került bemutatásra, melyből 10 a zene tv-k Top 10-es listájára, 5 pedig No.1 pozícióba került. 2013-ban megalapította a NewLevelEmpire zenekart, melynek első slágere a “LastOne” 2014-ben bekerült a DAL című Eurovizíós műsor 8-as döntőjébe, illetve a “Homelights” a következő évben a középdöntőig menetelt. DJ Newl-at 2014-ben és 2015-ben a Ballantines Music Awards-on a közönség az ország 3. legjobb undreground lemezlovasnak választotta.

MNMLBROS
A producerpáros egyre ismertebb a hazai klubéletben, amit mind népszerűbb slágereikkel vívtak ki. Goldsound , Zareh Kan szinte állandó szerzőtársai de ugyanúgy megállják helyüket önálló produkcióikban is. Amihez a fiúk hozzányúlnak, az egyszerűen sikerre van ítélve. “Ameno”, “Faded”, “Hello…” ki ne ismerné ezeket a slágereket a táncparkettről?

NIKITA
A női djk új generációs üdvöskéje profi hip-hop táncosból váltott dj pultra. A fiatal budapesti lány óriási tehetség, amit abszolút fémjelez, hogy 2017 szilveszteri fellépése 3000 fős tomboló tömeg előtt történt Indiában. Minden zenei irányzatban megőrül érte a közönség, ha valaki, akkor ő biztosan garantálja az este felejthetetlenségét. Fékezhetetlen stílusa egyszerűen lehengerli a hallgatóságot, igazi, színpadra termett jelenség. 2018-ban sorban jelennek meg produceri munkásságának gyümölcsei, illetve az ország egyre több pontján teszi le névjegyét a bulikban.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.