I. Nemzetközi autós találkozó

Dátum:14. Jul - 14. Jul
Miesto:Komárno
Kategória: Športové podujatia

Popis podujatia

Szeretettel meghívunk minden autó imádót és mindenkit aki szeretne kimozdulni egy szép nyári napon az I. Nemzetközi autós találkozóra ahol nem csak az autó imadóknak kedvezünk programainkal hanem a családok is garantáltan jo szórakozásra lelnek.

Rendezvenyünk célja, hogy bemutassuk autó imádás nem bűncselekmény hanem egyfajta hobbi. Szeretnénk bemutatni a közönségnek, hogy az autóink rászorulnak a törődésre mivel mindennapjainkat segítik ha csak eljutni is A pontból B pontba. 

Ezen az egésznapos programon megtekinthetőek lesznek a különlegesebbnél különlegesebb autók amiket a tulajdonosok több éven keresztül építettek es nem kevés időt es pénzt fektettek bele, hogy elérjék ezt a gyönyörű állapotot. 

Programjaink
- Egésznapos autós kiállítás 
- DJ gondoskodik a jo hangulatról
- BMX bemutató 
- Show & Shine (autós szépségverseny)
- Autós limbo
- Sexy car wash 
- Autó hifi merő verseny 
- Kipufogó hang nyomás merő verseny 

Rendezvényünkön biztonsági szolgálat gondoskodik a rendről es fegyelemről. Nem tűrjük el ész nélküli közlekedést.
A rendezvény területén a közlekedési szabályok betartása kötelező amennyiben bármilyen szabálysértés történik azonnali kitiltást von maga után.

Komárno, Hradná Parkovisko

10:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.