14. KEN - Sportnap

Dátum:12. Apr - 12. Apr
Miesto:Komárno
Kategória: Športové podujatia , Súťaže, majstrovstvá

Popis podujatia

XIV. Komáromi Egyetemi Napok alkalmával idén is megrendezésre kerül a Sportnap. A sportokat kedvelőknek jó hír, hogy idén is több sportlehetőséget biztosítunk, mint például: labdarúgás, streetball, röplabda, ping - pong. Az egyes sportágakra előzetes jelentkezés szükséges, a paldi.adam@sjehok.org e-mail címen.

Az előzetes jelentkezés a szervezés szempontjából szükséges, hogy mindent kellő mértékben tudjunk biztosítani, illetve egyes sportágaknál jelentkezési korlát van. 
Jelentkezés határideje: 2018 április 11., szerda 16:00 óráig!

Ajánlott mindenhol 15 perccel a kezdés előtt megjelenni, hogy a kiírt időpontban kezdeni is tudjunk. Indokolatlan hosszabb késésért akár kizárás is járhat és a helyszínen csupán tornatermi váltócipő használandó (ami csíkot húz, azért szintén kizárás jár!).
Részletes leírás az egyes sportokról lejjebb találtok!


# Foci bajnokság #
Helyszínen Sirály kollégium sportpálya, helyszíni jelentkezés: 9:00 – 9:45, kezdés 10:00. Biztosítva lesz frissítő, a nyerteseknek kupa és oklevél.
Előzetes jelentkezésbe ne felejtsétek el feltüntetni tárgyként, hogy “Foci” és meg kell adni a csapat tagok neveit, kapitány nevét és telefonszámát, illetve a csapat nevét is.
Maximum 12 darab héttagú (4 játékos, 1 kapus, csere) csapat jelentkezhet.
De hogy a férfiak is meglássák, hogy nem csak ők tudnak focizni, ezért női csapatok jelentkezését is várjuk. 

# StreetBall #
Helyszínen: SJE Sportközpont, biztosítva lesz frissítő, a nyerteseknek érem és oklevél. Kezdés: 9:00
Előzetes jelentkezésbe ne felejtsétek el feltüntetni tárgyként, hogy “Streetball” és meg kell adni a csapat tagok neveit, kapitány nevét és telefonszámát, illetve a csapat nevét is.
Maximum 10 csapat jelentkezhet, ahol egy csapat maximum 5 tagú (3 játékos, 2 csere)

# Krav maga #
Harcművészeti bemutató, kezdés 11:30, helyszín: SJE Sportközpont,

# Röplabda bajnokság #
Helyszínen: SJE Sportközpont, biztosítva lesz frissítő, a nyerteseknek érem és oklevél. Kezdés: 12:00.
Előzetes jelentkezésbe ne felejtsétek el feltüntetni tárgyként, hogy “Röpi” és meg kell adni a csapat tagok neveit, telefonszámát, illetve a csapat nevét is.
Maximum 8 darab kéttagú csapat jelentkezhet.


# Ping-Pong bajnokság #
Helyszínen: SJE Sportközpont, biztosítva lesz frissítő, a nyerteseknek érem és oklevél. Saját ütőt ajánlott hozni magatokkal:) Kezdés: 10:00 
Előzetes jelentkezésbe ne felejtsétek el feltüntetni tárgyként, hogy “Ping-Pong” és leírásba a teljes neveteket és telefonos elérhetőségeteket kérjük. Előzetes jelentkezésnél maximum 16 játékos jelentkezését fogadjuk el.

* A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.