Dinamikus Rajztrèning

Dátum: 2. Jun - 3. Jun
Miesto:Tešedíkovo
Kategória: Kurzy, školenia

Popis podujatia

Dinamikus Rajztréning
élő zenei kísérettel

A Dinamikus Rajztréning azt hirdeti, hogy nagyrészt a bensőnkből felbukkanó képeink és a hozzájuk kapcsolódó érzelmeink segítségével teremtjük meg az általunk megélt valóságot.

Ha valóban megtanulunk látni, egy idő után nem csak a külső világunkat leszünk képesek egyre élesebben és pontosabban megfigyelni, hanem a bensőt is. Minél tisztábban és részletgazdagabban látjuk a mélyünkből fölbukkanó képeket, szimbólumokat, annál elmélyültebb kapcsolatba léphetünk önmagunkkal.

A szimbólumok és képek nagyszerű, termékeny játékszerek. Épp úgy építkezhetünk belőlük, mint ahogy egy gyermek házat alkot az építőkockái segítségével. Minél dúsabb a belső képi világunk, annál gazdagabban és örömtelibben teremthetjük meg a minket átölelő valóságunkat.

Egy két napos tréning ahhoz természetesen nem elég, hogy a résztvevő a szó klasszikus értelmében megtanuljon rajzolni. A rajzolás rendkívül sok időt és türelmet kér az embertől. Ahhoz, hogy valaki valóban gyakorlott rajzolóvá váljon, éveken át kell kitartóan gyakorolnia. Ettől függetlenül a tréning sokak számára ugródeszkaként szolgált és szolgál. A két nap alatt megszerezhető tudás általában elegendő arra, hogy az a résztvevő, aki korábban teljesen tapasztalatlan és bátortalan volt a portré másolás területén, a tréning elvégzését követően, otthon, segítség nélkül képessé válik lemásolni egy arcképet úgy, hogy az bárki számára felismerhető. És ez egy olyan ember számára, akinek a rajzoláshoz szinte kizárólag rossz élményei és érzései fűződtek, bizony nagy eredmény, nagy sikerélmény.

A tréningen egyetlen képet készítünk el.

A Dinamikus Rajztréning magyar módszer, tematikája nem azonos a jobb agyféltekés rajzolási technikával! Átfedések természetesen vannak.

A tréningen szabadkézi rajzolás történik, körzőt, vonalzót és hálót nem használunk. A tréningre kényelmes ruhán és ennivalón kívül mást nem kell hoznia a résztvevőnek.

A menetrend egyszerű, logikus és frappáns, szinte bárki számára nehézség nélkül befogadható. A technika szinte mindenkinél működik. Nincs szükség kézügyességre és tehetségre.

09:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.