HAIR - a Tsízió Diákszínpad fellépése

Dátum:14. Apr - 14. Apr
Miesto:Galanta
Kategória: Divadlo, literatúra

Popis podujatia

A magyar popkultúrából tudjuk: „Az ész a fontos, nem a haj.” Az ötvenéves amerikai musicalben mégis a haj van a középpontban. Persze nem úgy, mint egy egyszerű testrész, hanem mint a tudat, a szellem meghosszabbítása. Egy jelkép, mely messziről hirdeti gazdája hovatartozását, hitvallását. A kor társadalma megbotránkozott a hosszú hajú hippiken. Akkoriban (is) a külsőség sokat számított. Pedig, mint ahogy nem a ruha teszi az embert, úgy nem is a haj teszi az embert emberré, hanem az, ami alatta van. Az eszme, amit követtek, az nagyon is emberi volt. Szerették az életet, nem akartak háborút. Lehet, volt közöttük esendő, ki kicsit rosszul értelmezte az eszméket, de ahány hajszála van egy egyénnek, annyiféle ember létezik. A többségük csak jót, szépet és békét szeretett volna. Az életet élni akarták. A mai fiatalok is pont így vannak ezzel. Aztán eltelik pár év, és az ember már csak túlélni akar. Melyik a nagyobb bűn?
Tisztelt közönségünket megkérjük, hogy ne ítéljenek előre. Minden kedves nézőnket arra buzdítjuk, hogy lélekben legyenek újra tizen-, huszonévesek, és tágra nyitott szívvel fogadják be szerény műsorunkat! 
Mint ahogy sokféle hajszín létezik, úgy sokan próbálták már a Hairt újragondolni. Mi is igyekeztünk újraszínezni a régi Hajat. Kis fodrászcsapatunkkal megpróbáltuk úgy borzolni a kedélyeket és a frizurákat, hogy valami egyedi Hajköltemény szülessen belőle. Reméljük, tetszeni fog az élmény, és e furcsa kulturális-szépségszalonunkból, a haj és lélekkezelés után, mindenki fiatalon távozik majd.

Minden kedves érdeklődőt nagy-nagy szeretettel várunk!

19:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.