Shiatsu masszázs alaptanfolyam

Dátum: 4. May - 6. May
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Kurzy, školenia , Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

A shiatsu masszázs alaptanfolyamon egy teljes, egész testet érintő, egy órás shiatsu masszázs tanulhatsz meg, mely érinti a hátat, lapockákat, lábakat, karokat, váll-nyak területét és az arcot is. Továbbá, a shiatsuhoz kapcsolódó alapvető elméleti ismeretek is elsajátíthatod.

Oktató: Demeter Péter, Budapest
(Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Shiatsu-gyógyász, Oszteopát gyógymasszőr, buddhista tanító)

Időpont: 2018. május 4-6. (péntek-szombat-vasárnap)
Helyszín: freedOMe, Kistejedi utca 515/8, Dunaszerdahely, Szlovákia

Regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jJ9stcAnL_l7dGNkcR747_3k0tkvYnnS9EthctJc70k/edit#gid=1797699322

Jelentkezési határidő: 2018. április 23. (hétfő)

Részvételi díj: 120 eur (tartalmazza a tanfolyami jegyzetet)

Kedvezmények:
- előzőleg freedOMe masszázs tanfolyamon résztvevőknek: 5%
- diákoknak és nyugdíjasoknak: 10%
- ha párban jöttök: 15%
- ismétlőknek: 50%

A kedvezmények nem kombinálhatóak!

Bővebb infó:
Mátis Iván / freedome.ds8@gmail.com / 0905-394-199

A shiatsu masszázs alapkezelést előképzettség nélkül is elsajátíthatod, nem szükséges hozzá előtanulmányokkal rendelkezned. A tanfolyam elvégzése után frissítő, egészségmegőrző céllal alkalmazhatod a shiatsut vagy a megtanult technikákat beépítheted a munkádba.

Amit megtanulsz a shiatsu masszázs alaptanfolyamon:

- a teljes egy órás alapkezelés technikáit és menetét
- a shiatsu jellegzetességeit és szabályait
- a kezelés hatásmechanizmusát
- testünk energia-működésének alapjait, és megismed
- a Do-in önmasszázs és meridián-gyakorlatok rendszerét.

A shiatsu kezelés matracon, könnyű ruhában történik és rendszerint csendben zajlik. Különleges hangulata leginkább egy vezetett meditációra emlékeztet.

A shiatsu a hagyományos kínai orvoslás (HKO), a japán gyógyászat és a nyugati manuális medicina alapjain nyugvó, Japánból származó, teljes körű természetes gyógymód, terápia. Fő célja a fájdalmak megszüntetése és betegségek kezelése mind fizikai, mind érzelmi szinten, az energetikai és a struktúrális egyensúly helyreállítása által.

A shiatsu holisztikus szemlélete az embert testi-lelki-szellemi egységben látja, így a személyt gyógyítja, nem csak a tüneteit. A különböző energetikai szintek érintésével nem csak a testi bajok kezelhetőek, hanem kiegyensúlyozólag hat a pszichére és az ember érzelmi világára is, ami mély belső változásokat hozhat.

A shiatsu masszázs különleges élménye erősíti a szervezet saját öngyógyító mechanizmusait, javítja általános egészségi állapotunkat, illetve fizikai és érzelmi közérzetünket. Terápiában alkalmazva, illetve akár már egy kezelés alkalmával is, sokféle betegség, kibillent állapot esetén nagyon hatásos segítséget tud nyújtani, ugyanakkor az egészség megtartására, a megfelelő energiaállapot elérésére is kiválóan alkalmas. Sőt, kismamáknak is kifejezetten ajánlott a normál lefolyású várandósság bármely szakaszában!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.