Karácsonyváró mesedélelőtt tombolával

Dátum:11. Dec - 11. Dec
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Deti a rodina

Popis podujatia

Szeretettel meghívunk minden kedves anyukát, apukát és gyerkőcöt a Karácsonyváró mesedélelőttre, ahol többek között a Peti, a holland törpenyúl hangzik majd el Benes Tarr Csilla előadásában, melyet a meséhez kapcsolódó rajzos foglalkozás követ majd. A könyvet a helyszínen is meg lehet majd vásárolni. 
Az anyukákat kikapcsolódás gyanánt sminkessel, a gyerekeket pedig arcfestővel várjuk. Fotósunk megörökíti az eseményt, a karácsonyi fotósarokban pedig egyéni képek készítésére is lesz lehetőség. Természetesen díjtalanul. :)
A délelőttöt értékes tomboladíjak kisorsolásával zárjuk. Több, mint 20 nyeremény vár majd gazdára. Köztük ajándékcsomag a DS-Predeti, az Itsipitsi és a Babóca jóvoltából, a fődíj pedig egy 60 € értékű kültéri, egyéni vagy családi fotózás Horen-nel.

A tombolajegyeket a helyszínen lehet majd megvásárolni. A bevétel egy részét a Geri csodalámpása alapítványnak ajánljuk fel.

Helyszín: VOVO Land
Időpont: 2017. december 11. 09:00
A belépés díjtalan!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.