Szerintünk mindenki legyen KUFLI!

Dátum:10. Dec - 10. Dec
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Deti a rodina , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Ismered a kuflikat? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor viszont azért tarts velünk december 10.-én a VOVO LANDbe. Dániel András humoros meséit kicsiknek és nagyoknak egyarànt ajánljuk, és garantáljuk, hogy a szüleik is jókat fognak kuncogni rajtuk. A Kuflik történetét Benes Tarr Csilla meséli el nekünk. A mese közben kiválaszthatod melyik a Te kedvenc Kuflid, majd kavicsra festheted. De kipróbálhatod a Kuflikupac kártyajátékot, sőt Kuflinyomozóvá is válhatsz, hogy kinyomozd vajon ki lopta el Pofánka ruhájáról az egyik pöttyöt... ki lehetett ez az elvetemült sittyentő?? 
Találkozzunk az “elhagyatott réten” és nevessünk együtt az imádnivaló Kuflikkal, Zödönnel, aki a legzöldebb, Pofánkával, aki a legpirosabb, Titusszal, aki a legsárgább, Valérrel, aki a legkékebb, Hildával, aki a leglilább, Bélabával, aki a legbarnább, és Fityirccel, aki a legszürkébb, mert annak is lennie kell valakinek...❤️

Vovo Land

Smetanov háj 5129

18:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.