Tanuljon meg rajzolni 3 nap alatt!

Dátum:26. Jan - 28. Jan
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Kurzy, školenia

Popis podujatia

3 NAPOS JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ TANFOLYAM, 
BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TRÉNING,
DUNASZERDAHELY

A pálcika embertől, a fotó realisztikus portréig, mindössze 3 nap. Mert rajzolni mindenki tud, csak meg kell tanulni másképpen nézni, látni. Eloszlatunk pár tévhitet, megértjük, hogy miért nem sikerült eddig, rákényszerítjük a szemünket, hogy másképpen nézzen, lásson, tanulunk pár technikát, és a harmadik napon olyan portrét tartunk a kezünkben, amiről korábban álmodni sem mertünk. A tanfolyam egy belső kommunikációs tréning is egyben, a gyakorlatok úgy vannak egymásra építve, hogy fejlesszék a jobb féltekét, és ennek következményeként, felerősödik minden olyan tulajdonságunk, amiért a jobb félteke felel: művészi látásmód, kreativitás, képzelet, fantázia, intuíció, játékosság, holisztikus látásmód, csak, hogy párat említsek a sok közül. A leghatékonyabb önbizalom fejlesztő módszer, mert mivel nem nagyon hisszük el, hogy megtanulható, de vasárnap kénytelenek leszünk a saját szemünknek hinni, ettől kezdve gyakran felmerül majd bennünk a kérdés: ki tudja, mi mindenre vagyok még képes, amiről azt gondolom, hogy nem. 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ! 
Névre szóló ajándékutalványt küldök. 

Időpont:
2018. JANUÁR 26-27-28.
Pénteken 16,00-21,00
Szombaton 9,00-17,00, déltől 1 órás ebédszünettel.
Vasárnap 9,00-16,00, 1 órás ebédszünettel.

Helyszín:
VÁMBÉRY ÁRMIN ALAPISKOLA
DUNASZERDAHELY, HVIEZDOSLAV UTCA 2094/2.

A tanfolyam ára:
70 EUR
Az eszközöket én adom, nem kell hozni semmit, csak enni-innivalót.

A tanfolyamot tartja:
JÁNOS ÉVA (Budapest)
a világszerte elismert módszer, okleveles oktatója.

Ajánlott korhatár: 13-75 év.
Az oktatás magyar nyelven történik.

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk, és amikor a rendelkezésre álló férőhelyek megteltek, a regisztrációt lezárjuk. 
A megosztást hálásan köszönöm!

Jelentkezni lehet:
Telefon: 36 20 314 3313 (Budapest)
Aki szeretne jelentkezni, megköszönöm, ha bejelöl a Facebookon (Éva János), megkönnyíti a kommunikációt, bármilyen kérdés felmerül, tudjunk üzenetet váltani. Magában az, hogy valaki bejelöli az eseményt, NEM számít jelentkezésnek. Csak a telefonon, e-mailben, illetve a Facebookon történő privát jelentkezéseket regisztráljuk. 

Facebook: Éva János
E-mail: rajztanoda@gmail.com
www.jobbagyfeltekesrajztanoda.hu

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.