Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Egy őrült naplója

Dátum:14. Sep - 14. Sep
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Divadlo, literatúra

Popis podujatia

A Családi Könyvklub és a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK szeretettel meghívja Önt és barátait - Béhr Márton előadásában: Nyikolaj Vasziljevics Gogol EGY ŐRÜLT NAPLÓJA című előadásra.

SZEREPOSZTÁS: Axentyij Ivanovics Popriscsin: Béhr Márton
DÍSZLET: Molnár Ágnes
ZENE: Sergej Rachmanyinov
RENDEZŐ: Rédli Károly

Miről szól az Egy őrült naplója? Önökről. Valakiről, akit jól ismernek. Egy egyszerű emberkéről, aki annyira hétköznapi, hogy a hétköznapisága már majdnem csodálatra méltó. Egy szép napon elkezd álmodozni. Egy gyönyörű leányról. Arról, hogy egyszer naggyá válik. Hogy húsz év múlva talán őt is előléptetik, mert megérdemli… Tényleg bolond az ilyen ember? Kinek van joga megszabni, hogy ki a normális és ki való az elmegyógyintézetbe?

Belépő: 5 €

18:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.