IX. Eszterlánc Országos Gyermek-néptáncfesztivál

Dátum:15. Sep - 17. Sep
Miesto:Fiľakovo
Kategória: Deti a rodina , Folklór, tradície , Súťaže, majstrovstvá , Tanečné zábavy, plesy

Popis podujatia

2017 szeptemberében kilencedik alkalommal rendezzük meg a szlovákiai magyar gyermek-néptáncegyüttesek egyetlen országos fesztiválját, az Eszterláncot. A rendezvényre idén is a Füleki Városi Művelődési Központban kerül sor. A háromnapos rendezvény a Gyermekegyüttesek Országos Seregszemléjén és a Gyermek-szólótáncversenyen kívül ezúttal is változatos kísérőprogramot kínál majd résztvevőinek. 

A Gyermekegyüttesek Országos Seregszemléjére és a Gyermek-szólótáncversenyre 2017. május 31-ig várjuk az érdeklődő együttesek és táncos szólisták jelentkezését. A jelentkezéshez szükséges további részletek, a felhívások teljes szövege és a letölthető jelentkezési lapok az alábbi linkekek érhetők el:

GYERMEKEGYÜTTESEK ORSZÁGOS SEREGSZEMLÉJE:
http://www.fondkultury.sk/hu/ix-eszterlanc/

GYERMEK-SZÓLÓTÁNCVERSENY 2017:
http://www.fondkultury.sk/hu/gyermek-szolotancverseny-2017/

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.