Rockin Dunaszerdahely 2017 - Rockin Dunajská Streda 2017

Dátum: 3. Sep - 3. Sep
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

Jelentkezz most : goo.gl/63aHcw
AC/DC - Highway to hell
White Stripes - Seven Nation Army 

HU : A Rockin elsö ízben 2016.szept.11-én került megrendezésre a dunaszerdahelyi Vásártéren. A legendás Foo Fighters – Learn To Fly címü dalát adta elö 50 lelkes zenész. Erröl a megmozdulásról videó is készült, amely
megjelent a szociális hálókon.
Ötlet:
Tavaly szerveztek egy nagy örömzenélést Olaszországban, ahol több mint ezer zenész jött össze, hogy közösen játssza el a Foo Fighters: Learn to Fly című dalát. Ők ezzel szerették volna felhívni magukra a figyelmet, hogy az említett zenekar Cesena városában is fellépjen.
Ez a megmozdulás adta az ötletet Katona Gábornak és fiának, hogy egy hasonló - persze méreteiben kisebb - közös zenélésre invitálja Dunaszerdahely városába a környék gitárosait, dobosait, énekeseit. Úgy gondolták, hogy a város adottságait figyelembe véve az ezer helyett ideális szám lesz az ötven, ami tíz-tíz szóló és basszusgitárost, dobost, illetve húsz énekest jelent.
Miután a Rockin 50 akció sikeresnek bizonyult 2017- ben újra megrendezésre kerül, természetesen a tervek szerint több résztvevövel. Eröl az eseményröl is készülne videó. Azt tervezzük, hogy 2 számot játszanánk, és ezt szeretnénk, ha eggyütt választanánk ki. Ezen kívül egy kis frissitōröl is gondoskodunk...

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.