Ismerős Arcok

Dátum:13. Aug - 13. Aug
Miesto:Kolárovo
Kategória: Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

Élő nagykoncert

Helyszín: A II. Rákóczi Ferenc Alapiskola udvara

Jegyár: 2,- EUR

Mit tudhatunk róluk? 

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a - kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző izgalmas és magával ragadó - zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Az együttes tagjai hittel és meggyőződéssel vallják, hogy az elmúlt időszak jelentős társadalmi változásaihoz aktívan hozzájárultak dalaikkal. Számos szerzeményükben fogalmazták meg azokat az igényeket, ami alapján ma már törvények által biztosított jogokkal élhet a magyarság otthonában, a Kárpát-medencében.
Az Ismerős Arcok zenekar “kortalan” zenéje generációról generációra öröklődik, és ezáltal a családok kedvelt zenekarává vált.

Lemezeik: 

Egy a hazánk (2003)
Mennyit ér? (2004)
Szélbe kiáltok (2005)
MOM Lemezbemutató koncert DVD (2006)
Éberálom (2007)
Lélekvesztő (2009)
Kerítést bontok (2012)
Csak a zene! (2015)

Tagok: 

Nyerges Attila - ének, gitár
Práder Vilmos - gitár, ének
Leczó Szilveszter - billentyűs hangszerek
Galambos Nándor - basszusgitár
Kovacsik Tamás - dobok, ütőhangszerek
Tánczos István - szaxofon, ének

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.