A Fény Ünnepe: 108 Napüdvözlet a Jóga Világnapján

Dátum:21. Jun - 21. Jun
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Osobný rozvoj , Športové podujatia

Popis podujatia

A Tündérkert Fesztivál bemutatja....

A Yoganga Jóga Stúdió és a Tara Iyengar Jóga Központ közös szervezésében a dunaszerdahelyi jóga közösség ezúttal is csatlakozik a több millió jógihoz, akik ezen a napon a világ különböző pontjain ünneplik majd közösen a jóga világnapját, ami egyben a nyári napforduló is. Ezt a kettős ünnepet akár a Fény Ünnepének is nevezhetnénk, hiszen az év leghosszabb napjáról van szó, amely a különféle spirituális hagyományok egyik jelentős momentuma. 

Akárcsak tavaly, most is 108 Napüdvözlettel köszöntjük majd a Napot, mely nélkül nem volna élet itt a Földön, köszöntjük a belső fényünket is, tudatunk világosság természetét, a szívünkből sugárzó szeretet fényét és nem utolsó sorban azt a fényt, melyet épp a jóga hoz az életünkbe. 

2017-ben ez a kedves ünnep szerdára esik, ami egy átlagos hétköznap lehetne sokak számára, ám mi közösen egy ragyogó ünneppé varázsoljuk majd ezt a délelőttöt. 
8.30-kor gyülekezünk a Tündérkert Fesztivál helyszínén (az állomás közeli játszótér park-ban), 9-kor pedig megkezdjük a 'Napüdvözlet-rituálét'.

Bár 108 Napüdvözlet nem kis kihívás, meglepődsz majd, hogy közös erővel milyen könnyen megy. Éppen ezért ajánljuk kezdő és haladó jógiknak egyaránt. Sőt, ha sosem jógáztál, akkor is beállhatsz közénk, legfeljebb ha kifáradsz, átállsz a 'szurkolók' táborába! 

A részvétel ingyenes, előzetes bejelentkezés sem szükséges. Ha van saját jóga matracod, hozd magaddal.

A közös gyakorlást Hunčík Kata vezeti, további információért keresd őt a 0904 422984 tel. számon.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.