Animus avagy a sors embere

Dátum:24. Jun - 24. Jun
Miesto:Šamorín
Kategória: Divadlo, literatúra , Hudba, festivaly, koncerty

Popis podujatia

2017. június 24-én szombaton este 9 órakor az idei Korona Udvar Zenei Napokon Somorján, a Rivalda Színház elhozza az egyik legkülönlegesebb előadását. Aki szereti a látványos és elgondolkodtató színházi előadásokat és nem utolsósorban a QUEEN legynagyobb slágereit, annak érdemes eljönnie. ;) Mindenkit szeretettel várunk!

A belépés INGYENES! 

színház szavak nélkül a QUEEN legnagyobb slágereivel
Időtartama 55 perc

Az ember szeret, gyűlöl, dönt, küzd, szenved, tapasztal. A lelkében dúló jó és rossz örök harca egy olyan kérdés, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az emberiséget. A darab főszereplője maga az ember, így a nézők is egy-egy jelenetben vagy pillanatban találkozhatnak önmagukkal a színpadon. Nagyon nehéz megtalálni a helyes utat, mert a helyes út nem mindig azonos a könnyűvel. A Queen örökzöld slágerei mellett kaszkadőrmutatványokkal, akrobatikus elemekkel és tánccal van fűszerezve ez az érdekfeszítő előadás. A közönség megláthatja, miképp alakul az ember sorsa, vagy éppen hogyan lehet valaki a sors embere.

Szereplők:
Rédei Roland
Pataky Ádám
Scheer Gábor

Közreműködik: Sziklai Krisztina

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.