Milliókat érő márkák, márkaépítés mesterfokon

Dátum:22. Jun - 22. Jun
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Práca, podnikanie , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

A Junior Expo fő célja a felvidéki magyar vállalkozások bemutatása, kapcsolatépítő és üzleti találkozók megvalósítása. 

Emellett szakmai programokra is sor kerül az Expón, melynek idei fő témája: „Milliókat érő márkák, márkaépítés mesterfokon. Egy kezdő, de akár a kis- és középvállalkozások életében az egyik legfontosabb lépés, hogy miként tudja önmagát pozicionálni a piacon meglévő számtalan vállalat, konkurens közt. Ehhez nyújt segítséget a márkaépítés, mellyel a kisvállalkozások önálló arculatot adhatnak tevékenységüknek. Az I. Felvidéki Junior Expóra ellátogató érdeklődők a szakmai előadások révén a márkaépítés módját sajátíthatják el. Napjainkban már nem csak a nagy multinacionális vállalatoknak éri meg márkát építeni, hanem manapság a cégépítés elengedhetetlen része az ún. „brand” kialakítása. 


A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége az Expó keretén belül teret ad olyan magyar vállalkozások részére, akik hiszik, hogy a vállalkozásuk nem egy tucat a sok közül. Van víziójuk, küldetésük és azért jöttek létre, hogy a környezetüket, szülőföldjüket, illetve más vállalkozások működését, hatékonyságát szolgálják. A terméküket vagy szolgáltatásukat kiállítani szándékozó vállalatok közt versenyt is hirdet a Szövetség, melynek célja kiemelni és értékes jutalmakkal díjazni a kimagasló minőséget nyújtó vállalkozásokat. Az önálló standokon megjelenő kis – és középvállalkozások lehetőséget kapnak az új ügyfélkapcsolatok kialakítására, illetve a szakmai találkozókon keresztül bővíthetik tudásukat. 

Az érdeklődők részére az I. Felvidéki Junior Expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítani szándékozó vállalatok részére bővebb információ és regisztráció a http://vallalkozzokosan.sk/expo/ honlapon.

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

9:00

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.