Habos napok

Dátum: 8. Jun - 10. Jun
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Gastronómia, degustácie , Hudba, festivaly, koncerty , Párty, disco, nočný život , Športové podujatia

Popis podujatia

Kedves sörkedvelők, focirajongók!

A 2017-es esztendőben sem marad el a foci és a sör kombinációja Dunaszerdahelyen! Jön a HABOS NAPOK!

Annyi biztos, hogy Magyarország, Szlovákia és Csehország idén nincs kint a futball Európa-bajnokságon... mert, ugye, idén nincs foci Eb...:)

Ennek ellenére a Klikk Out csapata úgy döntött, hogy nem hagyja sörfesztivál és szurkolótábor nélkül a várost idén sem.

Három napig folyik majd a sör a gazdag programok mellett, s nem feledkezünk meg a futballszurkolókról sem.

Június 8., csütörtök
REKOP GYURI - VALASKÓ FERI - ISMERŐS ARCOK
Csütörtök délután kettőkor megnyitjuk a sörcsapokat, mert a csütörtök Szerdahelyen a kispintek! A kezdeti jókedvről a Trollfociból jól ismert Rekop Gyuri gondoskodik a tőle megszokott sportos humorral. Az esti hangulatot Valaskó Feri alapozza meg. Őt követi az Ismerős Arcok, egy olyan koncerttel, mely Dunaszerdahelyen még nem volt...

Június 9., péntek
SZURKOLÓTÁBOR - MAGYARORSZÁG-ANDORRA, KÖZVETÍTÉS - DJ BÍRÓ TOMI
Kapukat és sört csütörtökhöz hasonlóan kettőkor nyitunk. Az egész nap a fociról és a szurkolókról fog szólni. A programot még pontosítjuk, de annyi biztos, hogy este a magyar válogatottnak szurkolhatunk a nagy kivetítőn. Majd az ünnepi hangulatot DJ Bíró Tomi koronázza meg egy hajnalig tartó bulival.

Június 10., szombat
PARASOMNIA - ARIZONA - PALMETTA ZENEKAR - RÓMEÓ VÉRZIK
Kettőkor nyitunk és rockosra vesszük a hangulatot. Az utolsó estére izzít a Parasomnia és az Arizóna, majd metálnépdalokkal horzsol a Palmetta, hogy végül Koppányék egy földrengéssel felérő bulit csapjanak a Habos Napok záróakkordjaként.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.