Gombaszög 2017

Popis podujatia

A felvidéki nyár csúcspontja, Gombaszög újra közeleg! Fesztivál, szabadegyetem és tábor egy köntösben - egy hétnyi koncert, előadás, színház, játék, művészet, muzsika és még rengeteg élményszagú dolog!

Tavaszi bérlet május végéig: www.gombaszog.sk/jegyek

Fellép a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, a Brains, a jóvilágvan, Antonia Vai, az USEME, Suba Attila & The SoulFool Band, a Korai Acoustic Instrumental, az Aurevoir, a Kéknyúl, a Muriel, a Drastik Putto, az Arizóna, a ZSEB, az AfroDZAQM, a Renton and the Error Jam, a Chabud és DJ Peter!

Táncház, komolyzenei sátor, chillsátor, DJ – idén sem marad el!

Gombaszögön egy helyen megtalálsz mindent, ami a felejthetetlen nyárhoz szükséges. Közélet, kultúra, politika, szakmai és tudományos előadások! Idén is jön a TANDEM, a Gurigongo Symposium, és még sokan mások!

Legfrissebb híreinkért keresd fel honlapunkat: www.gombaszog.sk

Bővebb infót (kaja, utazás stb.) pedig itt találsz: www.gombaszog.sk/info

Ne felejtsd el időben megváltani a bérleted, hogy minél olcsóbban táborozhass: www.gombaszog.sk/jegyek

Idén a Komáromi járás lakói ingyen vehetnek részt a táborban, ehhez nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk magukat a jegyvételi felületünkön!

Bízunk benne, hogy idén is velünk tartasz. A helyszín új, de az érzés örök!

Gyere velünk haza Te is Gombaszögre!

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.