Gunagriha előadása

Dátum: 6. May - 6. May
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Helyszín: Dunaszerdahely, Erzsébet tér 111. Perfects Épülete, Tükör terem

Gunagriha vagyok, Sri Chinmoy tanítványa. 1987 óta foglalkozom spiritualitással, akkor történt velem egy fantasztikus misztikus élmény, amitől rájöttem, hogy többet számít a mi belső létünk, a szellemi lényünk, mint csak a testünk. 

Az élmény után elkezdtem előadásokat tartani, amiket azóta is hetente tartok országszerte díjmentesen. Ezeknek az előadásoknak a témája, hogy hogyan éljünk a mindennapi életünkben úgy, hogy ne legyünk kitéve a félelmeknek, aggodalmaknak, kétségeknek és hogyan tanuljunk meg boldogok lenni. 
Hogyan tudjuk azt megtenni, hogy bennünk belülről olyan energia éljen, amely megoldja a problémáinkat. Én meg vagyok győződve róla, hogy ezt mi mind hordozzuk magunkban ezért ezt próbálom átadni az előadásaimon.

Kérdésed van? Gyere el az ingyenes programjainkra és kérdezz meg személyesen.

Tudj meg többet szív útjáról és a meditációról:
http://gunagriha.hu/

Nézd meg az előadásaimat a Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=pQhongMiBfQ&list=PLtlvQFVR7J1zypX4gJx8G2P6KNwyEZoWM

#Gunagriha #gunagriha2017 #gunagrihaeloadas #meditáció #inspiráció#motiváció

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.