MUN - DUS 2017 - Nemzetközi Borverseny

Dátum:28. Apr - 30. Apr
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Gastronómia, degustácie , Hudba, festivaly, koncerty , Párty, disco, nočný život

Popis podujatia

Április utolsó hétvégéjén (ápr. 28-30), két év után ismét lehetőségünk nyílik végigkóstolni Dunaszerdahelyen azt a több száz bormintát, amelyek megmérettetésre kerülnek a borverseny keretén belül, és egyben megízlelni a Betyártanya által kínált hagyományos ételfelhozatalt. 

Bartalos Gyulával, az ORDO EQUERTIS VINE EUROPAE, tehát az Európai Borlovagrend dél-szlovákiai legátusának elnökével való egyeztetés után immár harmadik alkalommal tölti meg a Betyártanya a vendégsereg bendőjét.

Idén minden eddiginél változatosabb programmal várjuk a kedves látogatókat a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK előtti térre, az ország egyik legnagyobb borfesztiváljára, amelyre a belépés idén is díjtalan.

E három nap alatt fellépnek ismert és amatőr zenekarok egyaránt. Láthatjuk és hallhatjuk többek közt Peter Lipát, a Hot Jazz Bandet, a Csík zenekart, Muri Enikő és Veréb Tamás előadását, továbbá a Budapest Bár és a Benkő Dixiland Band zenekarokat. A vendégek mindemellett a Csallóköz legjobb énekesei által kísért kellemes nótaesten is mulathatnak. 

Mivel május 1. (hétfő), munkaszüneti nap, így nem kell sehova sietni, kényelmesen kiélvezhetjük mind a három napot a borfesztiválon.

A bor élmény, a bor hagyomány.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.