Rendhagyó VándorLáss EST Győry Attilával január 18-án.

Dátum:18. Jan - 18. Jan
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

Ismét VÁNDOR LÁSS EST-re várunk Benneteket.
A szervezet alapítója, Kovács-Kovi-Zoltán ismét Szlovákiába látogat, és készül néhány képpel, történettel, tervvel az elmúlt időszak VándorLássaiból. 
Szó esik Andalúziáról, perui indián törzsekről, ferrátákról, sivatagi, csillagfényes éjszakákról, nyári gyerektúrákról: egyszóval a szokásos témákról.
Aztán pedig valami egészen más, és mégsem annyira különböző.

Családi könyvklub igazgatóját, Győry Attilát Dunaszerdahelyen senkinek sem kell bemutatni. VándorLáss körökben még úgy sem, hiszen nem egy izgalmas, humoros beszélgetést, könyvbemutatót vezetett már az ESTjeinken. 

Most viszont Ő lesz a vendég. Ez azr is jelenti, hogy nem ő kérdez majd. Persze várjuk ki a végét...:)
Arról tán kevesebben tudnak, hogy nem egy VándorLásson túráztunk sziklákon, fagyban, kánikulában együtt.

Süne nem az a fajta, aki beáll a sorba. Ő érdeklődve figyeli a "hegymászókat", a túracuccokat, aztán jól eldönti, hogy mit hasznosít a látottakból. Nem egy feledhetetlen VándorLásst köszönhetünk neki. Többféle értelemben is.

Aki szívesen hallaná, látná vendégünk nem mindennapi történeteit, az már most jegyezze be a naptárjába az időpontot, és ki ne hagyja ki a tartalmas EST történéseiből kedves szüleit, testvéreit, a régen látott nagybácsit meg persze a barátait sem.

Időpont: 2017. január 18. - szerda este 18 órától.
Helyszín. Dunaszerdahely, a VMK bábterme
Belépés: tetszőleges felajánlás formájában

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.