Klasszikus olajos svédmasszázs tanfolyam

Dátum:28. Oct - 28. Oct
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Kurzy, školenia , Osobný rozvoj

Popis podujatia

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza az izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait.

A tanfolyam időtartama: 
- 2016. október 28-29-30.. (P, SZ, V, 9-17 óráig)

Részvételi díj: 120€ (tartalmazza a jegyzetet)

Regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10owqW3Fg-Xgx_IM7CgdTELad3U61FB712iKsPjIOQtk/edit?usp=sharing

Jelentkezési határidő: október 14. (péntek)

A tanfolyam helye: 
freedOMe, Kistejed utca (Malotejedská) 515/8, 929 01 Dunaszerdahely, Szlovákia

Oktató: Dr. Kubiczáné Borda Györgyi, Budapest (Gyógymasszőr)

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen. Amennyiben Ön szeretne családja egészségéről ily módon is gondoskodni, vagy lelkileg szeretne közelebb kerülni szüleihez, gyermekeihez, párjához, akkor mi a „kezébe adjuk” a megoldást. Nemcsak a rokonok, barátok hanem saját (jövőbeli) vendégei is imádni fogják jótékony kezeit!

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezetővel kezdünk (A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei). 
Ezután gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svédmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

Előképzettség: 
A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség!

Tanúsítvány: 
A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. A tanúsítvány munkavállalói igazolvány kiváltására nem alkalmas.

A tanfolyamra szükséges hozni:
Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db fürdőlepedőt vagy lepedőt, papucsot, krémet vagy olajt a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.