Thai masszázs tanfolyam - Dunaszerdahely (freedOMe)

Dátum:19. Nov - 19. Nov
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Kurzy, školenia , Osobný rozvoj

Popis podujatia

Bevezetés a „Nuad Bo Rarn”, azaz Északi stílusú tradicionális thai masszázsba.

A három hétvégés oklevéllel végződő tanfolyam a közismert thai masszázs ősi, hindu tradícióban gyökerező, jóga terápia alapú fajtájába ad bevezetést. A kezelés energiavonalakon végzett nyújtások és nyomások rendszeréből áll, melynek célja a test nap- és hold minőségű energiáinak a központi energiavonalon való harmonizálása, hasonlóan egy jó hatha vagy ashtanga jóga órához. Ezért is nevezik „lusta emberek jógájá”-nak, mivel a vendég passzívan jógázik, a masszőr helyezi őt különböző jóga ászanákba. 

Oktató: Németh Balázs, Budapest (Sunshine Network Thailand magyarországi tanára, a "Bevezetés a Thai masszázsba" könyv szerzője)

Időpontok: 2016. november 19-20., 26-27., december 3-4.

Helyszín: freedOMe, Kistejedi utca 515/8, Dunaszerdahely, Szlovákia

Regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jqSB8xb1aURJoOANy8pEhk3iHJMKTYUUn7747NSnWqg/edit#gid=0

A kurzus alatt 3-4 órás masszázsra is elegendő fogást tanulunk. Ebből személyre szabott, vendégünk testalkatához, egészségügyi állapotához és lelki habitusához illő 2 órás kezelés elvégzésére leszünk képesek a tanfolyam végén.

Az oktatásban fontos szerepet kap a masszőr testtartása, pozicionálása, energetikai állapota, a szakmai ártalmaknak tekinthető felső végtagbeli problémák kiküszöbölése. A tanórák kezdetén alap szintű bevezetés lesz a thai masszázs lelki hátterét képző vipassana meditációba és a metta, azaz a szerető kedvesség gyakorlásába.

Amit nyújt:
A tanfolyam végére minden résztvevő egy komplett, 2 órás thai masszázst tud adni, mely a vendég legfontosabb energiavonalai mentén dolgozza át a testet pillanatnyi állapotának megfelelő technikákkal.

Kiknek ajánljuk?
A keleti masszázsok iránt érdeklődőknek, akik nyitottak az embert holisztikusan szemlélni, azaz a fizikai testen keresztül az energia testet, a tudatot, a tudattalant és a spirituális testet is kezelni. A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges. Más keleti vagy thai masszázsformákat gyakorlók számára értékes repertoárbővítés, szemléletformálás lehet a kurzus.

Részvételi díj: 250 eur

Kedvezmények:
- előzőleg freedOMe masszázs tanfolyamon résztvevőknek: 5%
- diákoknak: 10%
- ha párban jöttök: 20%
- előzőleg Németh Balázs kezdő tanfolyamát abszolválóknak (ismétlőknek): 50%

A kedvezmények nem kombinálhatóak!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2016. október 31.

Bővebb infó:
Mátis Iván 
freedome.ds8@gmail.com
0905394199

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.