WELL BEING DAYS

Dátum:12. Nov - 12. Nov
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Kurzy, školenia , Osobný rozvoj , Prednášky, semináre, besedy

Popis podujatia

ÜZLETI LENDÜLET TRÉNING, minden, amit a profi tervezésről tudnod kell

Itt a helyed:
- ha növelni akarod a bevételeidet
- ha fel akarod pörgetni a vállalkozásodat
- ha előre akarsz lépni a karrieredben
- ha munkahelyet akarsz váltani, netán alkalmazottból vállalkozó szeretnél lenni
- ha meg akarod érteni, miért buktak el a korábbi próbálkozásaid
- ha fel akarod ismerni azokat a korlátozó hiedelmeidet, amelyek nem hagynak előbbre lépni (és meg is akarsz szabadulni tőlük)

Tanulj szórakozva, ismerd meg a kipróbált Canfield-tréninget Szalay Ádám előadásában. Ádám Magyarországon a legnagyobb multicégek legkiválóbb szakembereit segíti, hogy a maximumot hozhassák ki magukból. Tégy szert te is erre a nélkülözhetetlen tudásra. Legyen a Vovoland Well Being Days a te személyes fordulópontod.

Ne maradj le a kedvezményes időszakról, jelentkezz, amíg bevezető, early-bird áron juthatsz jegyekhez! A nyolcórás workshop neked is meghozhatja az üzleti áttörést.

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.