Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI, avagy félmillió dollár ga

Dátum:19. Jan - 19. Jan
Miesto:Dunajská Streda
Kategória: Divadlo, literatúra

Popis podujatia

A Bánfalvy Stúdió előadása.

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége, Alice Miami-ba készül a várva várt Elvis-gyűlésre, de a nagy köd miatt törlik a járatukat. Csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy egy „szerencsés” csere folytán félmillió dollár került a birtokukba, mivel véletlenül más bőröndjét hozták el a reptérről.

További bonyodalmakat okoz Tom pofátlanul jóképű testvére, Barney érkezése.
Ő tervei szerint aznap este bátyja lakásában szeretné meghódítani legújabb trófeáját, Murielt. Barney reményei azonban szertefoszlanak, amikor Tomékat otthon találja. Váratlanul betoppan Alice nagynénje is 20 ezer dollárral a táskájában, amit nászajándékba szán Alice-nek és Tomnak.
A kalamajka itt még nem ér véget, hiszen „csatlakozik a társasághoz” Frankie, a bandita, aki az elcserélt táska tulajdonosának dolgozik, és akit mindenki rendőrnek gondol.
Hendy felügyelő megjelenésével megoldódni látszik a helyzet...

Rendező: Harmath Imre

Szereposztás:

Tom Weals, a legnagyobb Elvis Presley rajongó a világon – Hujber Ferenc
Alice Martin, Tom menyasszonya – Bugár Anna / Görgényi Fruzsina
Barney Weals, Tom testvére – Vastag Tamás
Muriel, Barney új kiszemeltje – Kiss Ramóna / Bugár Anna
Mary néni, Alice nagynénje – Bánfalvy Ági
Frankie, a maffiózó – Faragó András / Urmai Gábor
Hendy felügyelő – Harmath Imre

Fordította: Benedek Albert
Súgó: Szikra B. Diána
Rendezőasszisztens: Pajzs Nóra

Plagát / Obrázok

Každé podujatie je zaradené podľa oblasti záujmov, miesta a dátumu uskutočnenia. Každé uskutočnené podujatie sa z nášho Kalendára podujatí automaticky odstráni. V prípade, že je v systéme pridané viackrát to isté podujatie, snažíme sa vybrať to, s najlepším popisom. Portál bizref.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné prihlásiť sa vopred.