Pondelok | Alergény | ||
Polievka: Hrachová s párkom | 0,25 l | ||
1. Gril. kuracie stehno „Gyros“, pečené zeniačiky | 140 g, 150 g | ||
2. Prírodný bravčový rezeň s vyprážanou viedenskou cibuľkou, ½ ryža, ½ hranolky | 140 g, 150 g | ||
3. Vyprážaný syr, tatárska omáčka, petržlenové zemiaky | 290 g | ||
Utorok | |||
Polievka: Zeleninová krémová | 0,25 l | 1,7,9 | |
1. apekané kuracie prsia „Hawai“, ½ ryža, zemiakové doláre | 140g, 150g | 1,7 | |
2. Zemiakový prívarok s domácou fašírkou, chlieb | 140g, 150g | 1,3,7 | |
3. Gril. encián s brusnicovou omáčkou, pečené zemiačiky | 290 g | 7 | |
Streda | |||
Polievka: Francúzska cibuľačka | 0,25 l | 1,7,9 | |
1. Kuracie rezančeky na cibuľke, ½ ryža, ½ hranolky | 140g, 150g | 7 | |
2. Teľací tokáň, domáce maslové halušky | 140g, 150g | 1,3,9 | |
3. Domáce slivkové gule s opečenou strúhankou a maslom | 290 g | 1,3,7 | |
Štvrtok | |||
Polievka: Toskánska paradajková | 0,25 l | 1,7 | |
1. Pečené kura, hrášková ryža, čalamáda | 140g, 150g | 1,3,7 | |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, viedenský zemiakový šalát na kyslo | 140g, 150g | 1,3,7 | |
3. Lasagne s kuracím mäskom na korzický spôsob | 290 g | 1,3,7,9 | |
Piatok | |||
Polievka: Zemiaková na kyslo | 0,25 l | 1,7 | |
1. Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža | 140g, 150g | 1,3,7,10 | |
2. Pečená bravčová cigánska, tekvicová omáčka, petržlenové zemiaky | 140g, 150g | 1,7,10 | |
3. Pestrý zeleninový šalát s kuracím mäskom, dressing, toast | 290 g | 1,7 | |
Sobota | |||
Nedeľa |