Názov spol.:
Sídlo firmy:,
E-mail:
Telefón:
Web: .bizref.sk

Denné obedové menu (Platné od: 19.06.2017)

Pondelok Alergény
Polievka: Hrachová s párkom 0,25 l
1. Gril. kuracie stehno „Gyros“, pečené zeniačiky 140 g, 150 g
2. Prírodný bravčový rezeň s vyprážanou viedenskou cibuľkou, ½ ryža, ½ hranolky 140 g, 150 g
3. Vyprážaný syr, tatárska omáčka, petržlenové zemiaky 290 g
Utorok
Polievka: Zeleninová krémová 0,25 l 1,7,9
1. apekané kuracie prsia „Hawai“, ½ ryža, zemiakové doláre 140g, 150g 1,7
2. Zemiakový prívarok s domácou fašírkou, chlieb 140g, 150g 1,3,7
3. Gril. encián s brusnicovou omáčkou, pečené zemiačiky 290 g 7
Streda
Polievka: Francúzska cibuľačka 0,25 l 1,7,9
1. Kuracie rezančeky na cibuľke, ½ ryža, ½ hranolky 140g, 150g 7
2. Teľací tokáň, domáce maslové halušky 140g, 150g 1,3,9
3. Domáce slivkové gule s opečenou strúhankou a maslom 290 g 1,3,7
Štvrtok
Polievka: Toskánska paradajková 0,25 l 1,7
1. Pečené kura, hrášková ryža, čalamáda 140g, 150g 1,3,7
2. Vyprážaný bravčový rezeň, viedenský zemiakový šalát na kyslo 140g, 150g 1,3,7
3. Lasagne s kuracím mäskom na korzický spôsob 290 g 1,3,7,9
Piatok
Polievka: Zemiaková na kyslo 0,25 l 1,7
1. Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža 140g, 150g 1,3,7,10
2. Pečená bravčová cigánska, tekvicová omáčka, petržlenové zemiaky 140g, 150g 1,7,10
3. Pestrý zeleninový šalát s kuracím mäskom, dressing, toast 290 g 1,7
Sobota
Nedeľa