Blog

$module.title_tran.$sel_lang $module.title_tran.$sel_lang $module.title_tran.$sel_lang

Ako v michelinskej reštaurácii

 

Ako bez námahy pripraviť rovnomerne hrubé mäsko, ktoré je vizitkou správneho kuchára? Odpoveďou je naklepávač mäsa od AP Slovensko. 

Ako to funguje? Plátok surového mäsa vložíte do špeciálnho zariadenia, vďaka ktorému sa z mäska dostanú alebo resp. uvoľnia aj tie najlepšie skryté šťavy a čo je dôležité, výsledkom je rovnaká hrúbka - hrúbku od 5 – 30 milimetrov. Toto špeciálne zariadenie sa postará o to, aby vaše mäso chutilo tak, akoby bolo pripravené v michelinskej reštaurácii.

Môžete teda pohodlne pripraviť napríklad chutné rezne,  krkovičku alebo sviečkovú, ktorú budete môcť doplniť do klasickej sviečkovej omáčky. Pripraviť tak môžete odteraz jedlá naozaj od výmyslu sveta, lenže ich príprava vám nebude dlho trvať a tým sa vám zvýši aj kapacita vašej reštaurácie a kuchári tak zvládnu pripraviť viac jedál.

 

Firemné údaje

IČO30021774
DIČ1020279359
IČ DPHSK1020279359 
podľa §4
Sídlo:

Tibor Švéda
Štúrova 6 92701 Šaľa

Zápis v ŽRSRČíslo živn.registra: 405-2430, okresný úrad Šaľa

Zrýchlite procesy v kuchyni vďaka naklepávaču mäsa a predajte viac

 

Viete si predstaviť, že prídete do reštaurácie a užijete si poriadnu dávku pokoja a príjemnej atmosféry? To je neobvyklé vo väčšine reštauračných kuchýň. Práve s našim naklepávačom mäsa sa to však stane realitou, pretože budete mať oveľa viac času na iné záležitosti, keď sa o naklepávanie rezňov bude starať náš prístroj.  

Nenahraditeľný pomocník pri práci s mäsom – naklepávač od firmy AP Slovensko

Nebaví vás ručné naklepávanie mäsa? Ťažká manuálna práca každú nedeľu v domácej kuchyni, zatiaľ čo deti sa hrajú vonku s manželom? Máte ruky súce na kulturistiku, lebo v reštaurácii sekáte a naklepávate mäso na dennom poriadku? Mechanický naklepávač mäsa od spoločnosti AP Slovensko vám uľahčí a urýchli prácu. Navyše, zvýši efektivitu vašej domácnosti či firemného gastronomického zariadenia.

 

Ako naklepávač AP Slovensko funguje?

 

Pred použitím naklepávača si môžete sami nastaviť hrúbku lisu na naklepávači podľa toho, ako chcete, aby bolo vaše mäso vo výsledku tenké alebo hrubé. Hrúbku mäsa je možné regulovať od 0,5 do troch centimetrov. Tento úkon je jednoduchý a bez námahy, len otočíte lisom. Naklepávač AP je vybavený aj bezpečnostnými prvkami v prípade nebezpečenstva - tlačidlom na zastavenie úkonu a horným predným krytom.

Celé zariadenie sa ovláda ručne, nemusíte však pri tom vynaložiť žiadnu fyzickú námahu. Doska s mäsom sa umiestňuje pod lis do vodorovnej polohy a voilá, môžete naklepávať hydinové, hovädzie aj bravčové mäso v trojobale, ako roládu či takzvaný De Volaille pre ďalší predaj.

Urobí vám, na čo máte chuť. Mechanický naklepávač sa navyše skladá z materiálov najvyššej kvality, vďaka tomu sa stane najlepším pomocníkom vo vašom gastro kráľovstve na dlhé ruky.

Dajte mu šancu, mäsu zdar!

                                              

 

Naklepávač mäsa Trnava: vaše rezne budú najlepšie

 

Túžite vašim zákazníkom dodávať iba tie najlepšie rezne, ale nechce sa vám ich vyklepávať? V tom prípade si zaobstarajte náš naklepávač mäsa Trnava. Dokáže naklepať až 500 rezňov za hodinu v dokonalej kvalite. Ľahučký a tenký rezník v lahodnom trojobale, ako aj rolády alebo De Volaille si pre vás pripravila naša firma AP Slovensko. 


Prečo si vybrať naklepávač mäsa Trnava? 


Náš naklepávač mäsa je najlepší kamarát reštaurácie. Ide o jednoduchý prístroj, ktorý pracuje rýchlo, kvalitne a efektívne. Výsledne naklepaný rezeň je napokon mimoriadne chutný a chutí tak, akoby ste ho manuálne pripravili vy. Alebo vaša babička. Práve s týmto prístrojom zvládnete obslúžiť omnoho viac zákazníkov ako doteraz. 


Chcete, aby vaša reštaurácia porástla? V tom prípade je tu pre vás naša spoločnosť AP Slovensko, ktorá sa o to postará. Naše rezne – vaša 100 % radosť. Dobrú chuť. 

Technické údaje

Technické údaje

-->