Chcete mať každý kus mäsa rovnako hrubý, lahodný a chrumkavý? Na tenko nakrájané kuracie a hovädzie, no trochu hrubšie plátky bravčového? Nastavte si hrúbku mäsa sami. S lisom na mäso od AP Slovensko to pôjde hladko. K dispozícii máte hrúbku od 0,5 do troch centimetrov.
Aké má lis na mäso výhody?
Uľahčí vám prácu v kuchyni, zrýchli proces varenia a zvýši efektivitu vašej domácnosti či gastronomickej spoločnosti. Lis na mäso, ktorý slúži aj ako naklepávač mäsa, sa môže stať vašim najväčším pomocníkom v kuchyni a v domácnosti na dlhé roky. Prečo? Je totiž vyrobený z vysoko odolných a kvalitných komponentov.
Obsluhuje sa ručne, nespôsobuje však žiadnu fyzickú námahu. Ovláda sa pohybom plochej dosky vo vodorovnej rovine a umiestnením mäsa pod lisom. Pár minút a môžete opekať, pražiť, dusiť či vysmážať. Nám sa už zbiehajú slinky. Tak dobrú chuť!