NAVAD polgári társulás / občianske združenie

Cég neve:NAVAD - Veľké Blahovo
Cég székhelye:Hlavná č. 12, Veľké Blahovo 930 01
E-mail:nagyabonyi.vadkacsak@gmail.com
Telefon:0905 450 926
Web: navad.bizref.sk
Szervezet azonosító száma:42399301
Adóazonosító szám:2024134464
Megnyitni a térképet új ablakban

Rólunk

A NAVAD polgári társulás elsődleges célja támogatni a magyar és más kisebbség gyermekeit és ifjúságát a gyermekek és ifjúság testi és szellemi fejlődését elősegítő programok és sportrendezvények szervezése által, valamint összehozni és szorosabb együttműködésre buzdítani Nagyabony község lakosait. Társulásunk célkitűzései és tevékenysége:

•   egészség megőrző, turisztikai, és sportrendezvények szervezése a szabadidő hasznos eltöltése céljából

•   kulturális rendezvények szervezése a népi valamint az egyetemes magyar kultúra jobb megismerése céljából

•   veszélyes és nem kívánt függőségek leküzdését szolgáló tevékenységek, akár előadások vagy szemináriumok szervezése

•   állami és más szervezetekkel váló együttműködés a társulás céljainak megvalósítása érdekében

Társulásunk saját magunk által kiépített füvesített sportpályával rendelkezik Nagyabony község területén a vonatállomás közelében Vadkacsa Aréna néven, melyet 2014.2.28-án mutattunk be először az érdeklődőknek ünnepélyes megnyitó, focitorna és gulyásfőző verseny keretén belül, amit egyéb kulturális programokkal tettünk még érdekesebbé a látogatók részére. Az említett sportpálya kiváló helyszínt biztosít minifoci, labdajátékék és egyéb sporttevékenységek megszervezésére.

A nagyabonyi Vadkacsa Arénát egyéb szervezeteknek, óvodai illetve iskolai csoportoknak is rendekezésére bocsájtjuk, érdeklődés esetén akár a különféle versenyek vagy rendezvények megszervezésében is segítséget nyújtunk. Szociális helységek biztosítottak a sportpálya területén és az egész terület zárt, elkerített teret nyújt a gyermekek biztonsága érdekében.